top of page

Min vej fra larve til sommerfugl



Livet fra ubevidsthed og sygdommen SLE til bevidsthed og livet i taknemmelighed.

Et liv kendt gennem mere end 100 års mekaniske tilpassede former rinder ud og transformeres til et liv i ny form, tid og rum. Med indsigter fra vores forfædres oprindelse – energistrømninger gennem Universets bevidstheder, til en tydelig og forståbar fysisk form der kan fortælle mennesket i hjernen og den pænt formede kasse…..om det liv der har været en kendt eksistens i årtusinder. At vi er i et net af en sammenhæng der usynligt binder alt sammen. Alt er energi – Alt hænger sammen. (Nasa har senest bekendtgjort at de gennem 60 år har undersøgt dette og nu ”ved” det hænger samme. At der er liv/bevidsthed - der forbinder tingene i et netværk omkring jord og livet herpå…..

 

En morgenkanalisering efter sommerfuglene har sværmet aktivt og været meget nærværende omkring mig de senere dage.


Den magi der sker når tingene samles i en helhed, viser sig som en eksplosion af energi der rejser sig. Det at få øje på mine 14 år med lupus, hvad det er processerne har vist mig, hvad det er jeg har været i stand til at gå igennem, og rejse mig op og ud fra. Trods alle odds i et sygdomsbillede der var enormt overvældende og invaliderende – i værste fald ville bringe livet til ophør. At rejse sig i energien til at ”være” den jeg er, med fysiske markeringer stadigvæk - ja - men i den dybeste forståelse af, hvad processen har været der for. Jeg skulle omkring alle vinkler, for at forstå den dybeste essens i cellekernen. For at forstå hvad det er, en sygdom - uanset hvad den hedder, ”gør” ved kroppen. Gør ved vores “højeste intelligens – gør ved den mest fantastiske computer der eksisterer i tid og rum - mit fysiske hylster i samspil med min sjæl og åndskraft.


Jeg har den dybeste - varmeste taknemmelighed over at være der - i den situation, at være kommet igennem og kan se, som Søren Kierkegaard beskriver det, at have levet livet og forstå det efterfølgende, ved at have gået vejen igennem det. Ved at have stået det igennem, står det nu enormt tydeligt for mig.


Den metamorfoseproces - menneskeheden og jorden gennemgår i denne tid, er præcis det billede af, at være endt med en lupus, hvor sommerfuglen slog ud i mit ansigt, og har siddet der som en markør, og nærmest stået og svirret foran mit ansigt i 14 år, i en transformation, som den proces jeg beskriver, fra larve til puppe til fuldbåren sommerfugl, der flyver ud i frihed. Sommerfuglen har været en dyb del af mit DNA, mit logo, mit firma, mit absolut alting.. .. Det står tydeligere end nogensinde før, lige her - lige i dette “NU”. Hvad den har bragt ind, hvad målet og formålet med den er, og har været.


Det er at skabe viden til menneskeheden omkring de processer cellestrukturen gennemgår. Det der henviser til i en form af selvets medicin, gennem en naturlig form for helbredelse, i den fysiske krop, vist gennem egen kraft og formåen. I den proces er der gammelt der må dø, gammelt der må efterlades, og nyt kan atter genopstå. Ligesom i den metamorfoseproces er der noget de forgår, og noget består i en ny form. Vi er her alle med hver vores mål og formål. Jeg har den dybeste taknemmelighed over at forstå, endelig i dybet af hjerte at forstå, hvad den betydning har været. Helt uden vrede, helt uden afmagt, helt uden frustration, men i dybeste kærlighed og taknemmelighed til, netop at være vidne til, hvad det ”er” der er sket gennem mig, og i dette "NU", sker for menneskeheden i den transformationsproces jorden står i, givende en ny menneskehed. En ny epoke skrives i jordens og menneskets historie og udvikling. 


Det transformerer sig i en dyb kerneforståelse i den sammenhæng der er mellem hjertet og hjernen.


Som den sammenhæng der er mellem dybet af jordens indre kerne, og de yderste livsformer i universets storhed. Den sammenhængskraft - den dybe forståelse der er gennem menneskets evolution, med visning tilbage i 1600 tallets oprindelige Newton fysik der er under delvis udfasning, og nu viser sig gennem  de nye former i kvantefysikken og epigenetikken. Gennem den fysiske, den psykiske, den sjælelige og den åndelige form, slutter ringen sig sammen i en væren, i at være det fælles samlede hele. Helhedens energi, kaldet i mange former, som det Guddommelige – Matrixen – Feltet - Guds lys…. en ensartet DNA streng der sidder i ethvert menneske på jord - den kodning af Guds lys i ethvert menneske, der en ens for alle, uanset oprindelse, farve og etnicitet. Uanset antagelser, religioner, politiske holdninger og alt hvad der findes i en fysisk form på jord. Det former sig som en bevidst dyb hjerteåbning og forståelse af, at vi for årtusinder siden, alle blev kodet med Guds lys i en ligeværdig kærlig form for ny balance.


Det er at se, at vi som menneske på jord har udspillet den fysiske magt, at den er under tilendebringelse og har nået sit maks. At vi nu er på vej i den nye retning, i skabelsen i, at opnå balancen - nulpunktet igen, hvor mennesket på jord er i ét med naturen, er i ét med egenomsorg, er i ét med kærlighed og næstekærlighed. Er i en ny dybde og form af en ”væren” af den højeste intelligens gennem Guds lys. Guds evige lys i mennesket på jord.


Det er den sammenhængskraft der er i feltet i- og omkring ethvert menneske. I en fysisk form, der ikke mere synes ”kun” at være for universet og for ”særlige” mennesker med egenskaber der går i den spirituelle retning. Det er en dyb beviselig kerne der åbenbares og eksisterer i ethvert menneske på jord, netop gennem forståelsen af cellens struktur, energiernes korrespondance med denne, helheden og det cellerne lever af og lever igennem.


Den destruktion mennesket har været ude i af sig selv, af jorden, af helheden, brækker fra hinanden som en eksplosion, hvor jorden revner og alt flyder ud - bliver synligt - bliver blotlagt. Af dette genopstår jord og menneske i en ny kraft, i en ny lysende form. Det er sikkert og vist og en nødvendighed, at brække hele denne kerne itu. At menneskeheden gennemgår samme proces, som jorden. Det er som at sige “foroven som forneden, som indeni som udenpå” - “AS within SO without - AS above SO below”.


Det er tiden for at koble de oprindelige dele til start. Tid hvor den fysiske form og sammenhængskraft mellem hjertets store kraft der transmitterer en mill. gange stærkere ud i æteren – forenes med den langt mindre vibrerende hjerne. At disse klikkes sammen i en dyb sammenhæng af hjertet og hjernen - i kærlighed - taknemmelighed - værende Guds lysende form på jord. Uden denne sammenhæng vil de hver især dø, gå til grunde – de er ikke længere i stand til at stå hver for sig... Sammen er de en helhed - i en enhed, i en kraft, i lysets kraft, i en egen værens lys. Dit eget guddommelige lys der skinner i al evighed.

Lyset i hjertet har været den lysende kerne - før, det er det i denne inkarnation, og det vil det være i inkarnationer der kommer herefter.


Den oprydning der sker – karmisk - på alle tidslinjer, er her under udarbejdelse, er skeende i denne tid, hvor hver enkelt fysisk menneske ”ved” om det er tid til at gå og processen er endegyldigt slut,  har bidraget med det vi skulle, eller der er mere der skal bygges bro over.


Den brobygning jeg har været igennem, i denne inkarnation og især meget bevidst siden 2010, den står nu klar til at bære mig frem, i det der er ”mit” lys, ”min” kraft, ”min” guddommelighed. Med det jeg står med, sender jeg mine lyspartikler fra et taknemmeligt kærligt og hjertevarmt lysende sted. Det er her der er bevidste og ubevidste modtagere af dette lys, såvel som jeg er modtagere af andres kærlige lys.


Omkring vor jord sender vi lys koderne afsted i en større og større hastighed, i en større en fyldigere kærlighed end set længe…. det er svært for en menneskelig hjerne at forstå, at vi når hele vejen rundt om jorden. Det er hver enkeltes lysende kernes sammenhængskraft der udgør en helhed i den nye jords opståen. Forståelse og indsigter lander over tiden vi imødegår.


Med et afsæt i den udvidelse der sker efter en voldsom sammentrækning i dette efterår, står den kendte menneskehed og jord til sammenfald. Det nye højfrekvente sjælsmenneske – de nye børn – vores efterkommere, er klar til at indtage og udvikle en anden – og mere oprindeligt livsform på jord fra nulpunktet. Et liv levet ud fra ligeværd, kærlighed og frihed gennem taknemmelighedens højeste – evige - guddommelige lys. Leveformen gennem naturlighed, åndelighed og sammenhængskraft.


Der er ingen vej tilbage……   Det er en visning for mig om den vej der banes på den anden side af efteråret sammentrækning.... her trækker vi udvidelsen længere ud og udvider universets veje. Der ligger nye planeter og galakser derude, der er uberørte, der åbner sige i takt med disse udvidelser ethvert menneske foretager sig - i sig selv, med sig selv i selvets kerne. For hver kærlige taknemmelige forståelse der lander i ethvert menneske på jord, spredes lyset, til billioner / trillioner af celler i én fysisk krop der lyser, og giver dig kraften til at stå som den du er. Det er stort- det er hjertevarmt – det er kærligt - det er tilbage til nulpunktet - til oprindelsen.


Det er en udligning af alt det der er stået på i årtusinder, som finder nulpunktet, balancen mellem modpolerne, dualiteterne - høj og lav, tung og let, højre og venstre, feminin og maskulin, alle disse fysiske udtryk - udlignes, og samles til en helhed, i dette enhedens lys i ethvert menneske på jord, i enhver bevidsthed i universet, der bevæger sig - hvor end det er på tidslinjen. Derved udsletter det angsten og bekymring for at dø i en fysisk form, og gør det let at være før, under og efter i processen. Det har ingen betydning hvor mennesket er i den proces, hvor sjælen befinder sig i åndskraftens fulde styrke og lys. Det er her bevidstheden “ER” til evig tid. ......Tak...

Comments


bottom of page