top of page

Energi - opgradering - justering

Vi står i- og foran et gigantisk stort skifte i energierne. Presset vi som menneske og jord befinder os i er stort, og der er sat strømninger i gang til det helt store flyt i menneskeheden.


De sidste 8 mdr. her hos mig, har været én lang rejse hjem i egen lysende kerne. Det har ført mig gennem dybet i jorden og de yderste rum i Universet, og været den største transformation jeg har oplevet i mit lange liv her på Jord. Jeg ved jeg bidrager til tidens udvikling på jord, og er i stand til at hjælpe dig i din rejse, der måtte ræssonere med energien heri.


Jeg hjælper dig gerne med en energijustering - opdatering - kalibrering, om du mærker og oplever dig kaldet til det mine energier kan gøre for dig....


Jeg oplever i tiden, at mange klienterne har et stort behov for en kalibrering - justering, en egentlig opdatering af kroppens mange hårdtprøvede energistrenge. Her arbejder vi i en fysisk behandling af kroppen gennem EBT - Energetisk Bevidstheds Terapi, samt læsning af dine energier. Her tuner vi ind på det du er forbundet til i dine energistrømninger, dit fingeraftryk, dit DNA, der hvor du hører hjemme i dine Universelle forbindelser. Dine energier viser hvor- og hvad der er brug for.

Her holder jeg rummet og energierne for dig, mens dit indre arbejde går i dybden med dine energiområder der har behov for en justering.


Er du bevidst om energierne der arbejder for- og igennem dig, og har du mærket/oplevet de sidste mange måneders - ja de senere års mangfoldige og heftige skifte i dig...?


Eller måske du ikke helt er bevidst omkring det der sker med krop og sind, men måske oplever dybe uforklarlige forandringer, oplever en ufattelig stor træthed, har mange fysiske symptomer af forskellige slags, og en oplevelse af en tilværelse/dagligdag der synes svær at komme over - komme igennem.....?


Oplever du, at det til tider kan være svært at blive stående oprejst efter gentagne gange at være sat til vægs, lagt ned, mærket energiskiftene, der til stadighed giver en utrolig træthed, giver reaktioner i den fysiske krop, såvel fysisk - mentalt - sjæleligt og åndeligt...?


Mærker du kaldet på at komme nærmere på den indre kernes dybe balance..? Den du ved du hele tiden har haft for øje i dit indre, det du har arbejdet på, og stadig arbejder henimod.... og måske stadig kæmper for at få til at balancere mere synkront med dig og dine energier... ?


Måske er det tid for dig, efter din kæmpe indsats og dit enormt store indre- og ydre arbejde, at sige ja tak til en egentlig energijustering, en opdatering af frekvensernes balance, en kalibrering så fodfæstet manifesteres... og give mulighed for at nogle af elementerne kan finde yderligere vej til at klikke på plads inden i din kerne...?


Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig på tlf. 30711809 -eller sende en mail til sundhedogsammenhaenge@mail.dk


Pris som øvrige behandling.


Kærligst

Pia




Comments


bottom of page